Bostadsrättsföreningen Önnemon

Kronobergs län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Önnemon vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Tingsryd så är Bostadsrättsföreningen Önnemon en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Kronobergs län så finns det ännu fler.

Tingsryd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tingsryd och i Kronobergs län. Redan 1990-12-07 så skapades Bostadsrättsföreningen Önnemon och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716403-9849 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tingsryd.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Önnemon och det finns många verksamheter som är i Kronobergs län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Önnemon så går det att nå dem via telefon på 0477-19016 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Gustavsson, Håkan Jan-Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Önnemon är Gustavsson, Håkan Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Ahlqvist, Jan Ingemar Wilhelm som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Carl Tony Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hylse, Nils Daniel som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Stävsjö, Bengt Åke Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Frej, Åsa Christina som är född 1975 och har titeln SuppleantKalebsson, Kenny Kaleb som är född 1972 och har titeln Suppleant, .