Annika Svensson illustration

Kronobergs län

Information

Annika Svensson illustration är ett bolag som finns i Tingsryd. I Annika Svensson illustration finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Annika Maria som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, Ludvigsson, Stig Per Jörgen som är född 1961 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Annika Svensson illustration så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Annika Svensson illustration på telefon 0477-10727.

Måla och sälja egna tavlor. ge ut egna böcker företrädesvis barnböcker. på uppdrag utföra bokillustrationer, jul- och grattiskort samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Annika Svensson illustration av bolagstypen Enskild firma.

Annika Svensson illustration är ett av många bolag som finns i Kronobergs län och Tingsryd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Annika Svensson illustration innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Annika Svensson illustration är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Annika Svensson illustration så är det följande:

Annika Svensson illustration har 721025-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.