JMK Väckelsång

Kronobergs län

Information

JMK Väckelsång är ett av många verksamheter som finns i Tingsryd. Det är nämligen den kommunen som JMK Väckelsång finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JMK Väckelsång är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-08-05.

JMK Väckelsång som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 2002-04-29. Men sedan 2002-08-05 så har JMK Väckelsång varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JMK Väckelsång så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9950779.

Tingsryd arbetar för att verksamheter som JMK Väckelsång ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för JMK Väckelsång. Det finns flera verksamheter i Kronobergs län.

Entreprenad, utbildning, företagskonsultation, försäljning av trav och ridsportsartiklar samt impor och export. Uthyrning av boxplatser, träning och travhästar.

Firmatecknare för JMK Väckelsång är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JMK Väckelsång och det är följande personer, Persson, Johan Ingemar Mikael som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för JMK Väckelsång är 780220-XXXX.