Idekulla Skola Handelsbolag

Kronobergs län

Information

969641-6842 är organisationsnummer för företaget Idekulla Skola Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Idekulla Skola Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tingsryd som är den kommunen som Idekulla Skola Handelsbolag finns i.

Idekulla Skola Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-08-28 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Idekulla Skola Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-12-04.

Idekulla Skola Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tingsryd som också är .

Firmatecknare för Idekulla Skola Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Idekulla Skola Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0459-81179 eller genom brev på följande adress:
Idekulla 616, 360 10, Ryd

Utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Idekulla Skola Handelsbolag och det är Herder, Britta Elisabeth som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Herder, Fritz Mikael som är född 1952 och har titeln Bolagsman,