Styragårdens trädgård Handelsbolag

Kronobergs län

Information

969677-5429 är organisationsnummer för företaget Styragårdens trädgård Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Styragårdens trädgård Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tingsryd som är den kommunen som Styragårdens trädgård Handelsbolag finns i.

Styragårdens trädgård Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-04-26 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Styragårdens trädgård Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-31.

Styragårdens trädgård Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tingsryd som också är .

Firmatecknare för Styragårdens trädgård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Styragårdens trädgård Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0470-33883 eller genom brev på följande adress:
Styragård 40, 362 50, Väckelsång

Odling av plantskoleväxter, försäljning i parti och minut.

Det finns olika personer som har en koppling med Styragårdens trädgård Handelsbolag och det är Bengtsson, Elna Ingrid Birgitta som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Johansson, Ulrik Ove Robert som är född 1979 och har titeln Bolagsman,