Miljö & Vattenreningsteknik, Bengt Greko

Kronobergs län

Information

400426-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Miljö & Vattenreningsteknik, Bengt Greko. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Miljö & Vattenreningsteknik, Bengt Greko är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tingsryd som är den kommunen som Miljö & Vattenreningsteknik, Bengt Greko finns i.

Miljö & Vattenreningsteknik, Bengt Greko har varit registrerat sedan 1990-05-18 och det finns flera verksamheter i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Miljö & Vattenreningsteknik, Bengt Greko så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Miljö & Vattenreningsteknik, Bengt Greko är och det finns flera verksamheter i Tingsryd som också är .

Firmatecknare för Miljö & Vattenreningsteknik, Bengt Greko är följande:

Vill ni komma i kontakt med Miljö & Vattenreningsteknik, Bengt Greko så kan ni göra det på telefon genom 0470-32025 eller genom brev på följande adress:

Handel och service med vattenreningsprodukter samt VVS-materiel.

Det finns olika personer som har en koppling med Miljö & Vattenreningsteknik, Bengt Greko och det är Greko, Bengt Anders som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,