Gäddeviksås Kvarn & Såg, Rune Nilsson

Kronobergs län

Information

I Tingsryd finns det ett Enskild firma som heter Gäddeviksås Kvarn & Såg, Rune Nilsson. Det finns flera verksamheter som liknar Gäddeviksås Kvarn & Såg, Rune Nilsson i Kronobergs län. Tingsryd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Gäddeviksås Kvarn & Såg, Rune Nilsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Kronobergs län.

Sedan 1984-05-15 så har Gäddeviksås Kvarn & Såg, Rune Nilsson varit registrerat och sedan 1981-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Gäddeviksås Kvarn & Såg, Rune Nilsson och det finns fler verksamheter som är det i Tingsryd.

Vill man komma i kontakt med Gäddeviksås Kvarn & Såg, Rune Nilsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gäddeviksås Kvarn & Såg, Rune Nilsson så kan ni göra det på 0459-85053.

Kvarn- och sågverksrörelse samt därmed förenlig handel.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsson, Rune Gunnar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Gäddeviksås Kvarn & Såg, Rune Nilsson har 461210-XXXX som sitt organisationsnummer.