Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson

Kronobergs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tingsryd och Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många bolag där och Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson är ett av dem. Statusen för Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson är att Bolaget är aktivt.

Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson är ett Enskild firma och skapades 1998-04-24. Det finns flera olika bolag i Kronobergs län som är ett stort län. Tingsryd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson ska trivas.

Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tingsryd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsthandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson och det finns flera bolag som är det idag i Tingsryd.

Vill man komma i kontakt med Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0477-10256.

.

De som är på något sätt har med Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson är Gustafsson, Sven-Åke Christer som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Galleri God Konst, Sven-Åke Gustafsson har 470508-XXXX som sitt organisationsnummer.