Björn Jäderås Konstgjuteri

Kronobergs län

Information

501018-XXXX är organisationsnummer för företaget Björn Jäderås Konstgjuteri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björn Jäderås Konstgjuteri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tingsryd som är den kommunen som Björn Jäderås Konstgjuteri finns i.

Björn Jäderås Konstgjuteri har varit registrerat sedan 1991-05-29 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björn Jäderås Konstgjuteri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Björn Jäderås Konstgjuteri är och det finns flera bolag i Tingsryd som också är .

Firmatecknare för Björn Jäderås Konstgjuteri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björn Jäderås Konstgjuteri så kan ni göra det på telefon genom 0459-85143 eller genom brev på följande adress:

Produktion och försäljning av konst och konsthantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Björn Jäderås Konstgjuteri och det är Jäderås, Björn Anders som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,