Debbus Tömrer og Snedker ApS, Danmark, filial

Kronobergs län

Information

Filial finns det flera av i Tingsryd och Debbus Tömrer og Snedker ApS, Danmark, filial är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Debbus Tömrer og Snedker ApS, Danmark, filial är ett av dem. Statusen för Debbus Tömrer og Snedker ApS, Danmark, filial är att Bolaget är aktivt.

Debbus Tömrer og Snedker ApS, Danmark, filial är ett Filial och skapades 2006-06-16. Det finns flera olika verksamheter i Kronobergs län som är ett stort län. Tingsryd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Debbus Tömrer og Snedker ApS, Danmark, filial ska trivas.

I Tingsryd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Filialen ska utföra timmer- och snickeriarbete inom byggbranschen såsom renovering av fastigheter och uppförande av nya byggnader samt uthyrning av hantverkare samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Debbus Tömrer og Snedker ApS, Danmark, filial inte är momsregistrerat.

Idag är Debbus Tömrer og Snedker ApS, Danmark, filial och det finns flera verksamheter som är det idag i Tingsryd.

Vill man komma i kontakt med Debbus Tömrer og Snedker ApS, Danmark, filial så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

De som är på något sätt har med Debbus Tömrer og Snedker ApS, Danmark, filial är Maate, Harry Jensen som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Schönemann-Paul, Kurt som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Eliasson, Johan Sven-Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Debbus Tömrer og Snedker ApS, Danmark, filial har 516404-0171 som sitt organisationsnummer.