Allans Lerduveskytte

Kronobergs län

Information

550813-XXXX är organisationsnummer för bolaget Allans Lerduveskytte. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allans Lerduveskytte är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tingsryd som är den kommunen som Allans Lerduveskytte finns i.

Allans Lerduveskytte har varit registrerat sedan 1998-06-12 och det finns flera bolag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Allans Lerduveskytte så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Allans Lerduveskytte är och det finns flera bolag i Tingsryd som också är .

Firmatecknare för Allans Lerduveskytte är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allans Lerduveskytte så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Arrangemang för företag och privatpersoner med lerduveskytte och därmed förenliga aktiviteter.

Det finns olika personer som har en koppling med Allans Lerduveskytte och det är Jönsson, Allan Graugaard som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,