Lars Carlsson Trävaru Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Lars Carlsson Trävaru Aktiebolag är ett företag som finns i Tingsryd. I Lars Carlsson Trävaru Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Lena Ann-Marie som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Carlsson, Roland Lars Hjalmar som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Anna Britt Viola som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lars Anders Hilding som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lars Olof Richard som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Hans Lennart Oscar som är född 1947 och har titeln RevisorWerner, Kenneth Arne som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Carlsson Trävaru Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Carlsson Trävaru Aktiebolag på telefon 0477-61100.

Bolaget skall bedriva sågverksrörelse och handel med trävaror samt åkerirörelse jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Carlsson Trävaru Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Carlsson Trävaru Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kronobergs län och Tingsryd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lars Carlsson Trävaru Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars Carlsson Trävaru Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Carlsson Trävaru Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Anna Britt Viola -Carlsson, Lars Anders Hilding -Carlsson, Lars Olof Richard -Carlsson, Lena Ann-Marie -Carlsson, Roland Lars Hjalmar

Lars Carlsson Trävaru Aktiebolag har 556093-1734 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.