Ringbergs Skogstransporter Aktiebolag

Kronobergs län

Information

I Kronobergs län så finns Ringbergs Skogstransporter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tingsryd här finns det många olika Aktiebolag. Ringbergs Skogstransporter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kronobergs län. Tingsryd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kronobergs län gör att bolag trivs där.

Ringbergs Skogstransporter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556209-2915.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0459-80974 alternativt besöka eller skicka post till Ringbergs Skogstransporter Aktiebolag på följande adress Lönnv. 5, 360 10, Ryd.

Ringbergs Skogstransporter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ringbergs Skogstransporter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ringberg-Olsson, Britt Elsie E som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva lastbilsåkeri, inköp och försäljning av industrimaskiner och därtill hörande tillbehör inom trä-, skogs- och metallindustrin, förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.