GH Trap Teknik AB

Kronobergs län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är produktutveckling, montering och försäljning av fångsttillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GH Trap Teknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tingsryd så är GH Trap Teknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kronobergs län så finns det ännu fler.

Tingsryd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tingsryd och i Kronobergs län. Redan 1987-07-08 så skapades GH Trap Teknik AB och företaget är har F-skattsedel GH Trap Teknik AB har haft det sedan 1997-01-01.

GH Trap Teknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556301-2482 är organisationsnummret för företaget som finns i Tingsryd.

Just nu är GH Trap Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kronobergs län

Vill ni komma i kontakt med GH Trap Teknik AB så går det att nå dem via telefon på 0470-34548 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom GH Trap Teknik AB är Hansson, Erik Göran som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Tibell, Lars Arne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Lars Lennartsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .