Konga Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Konga Mekaniska Verkstad Aktiebolag hittar ni ett Kronobergs län som inte är som andra län. I Kronobergs län hittar ni Tingsryd som är den kommunen där Konga Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns. I Tingsryd så finns det många olika Aktiebolag och i Kronobergs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Konga Mekaniska Verkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Konga Mekaniska Verkstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Konga Mekaniska Verkstad Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Konga Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till DÅNG 1, 362 93, Tingsryd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0477-54990.

Tingsryd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kronobergs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Konga Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Konga Mekaniska Verkstad Aktiebolag har idag 556311-3678 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Haglund, Paul Allan Martin är den som för stunden ansvarar för Konga Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av materialhanteringsutrustning, legotillverkning inom verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

I Konga Mekaniska Verkstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haglund, Paul Allan Martin som är född 1964 och har titeln VD, Haglund, Paul Allan Martin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Stig Allan som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Per-Eric Krister som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Börje Olof Ingmar som är född 1950 och har titeln Revisor, Magnusson, Per Olov som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantVäxjö Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .