Kvalitet och Säkerhet i Växjö Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsult-, provnings- och mätningsverksamhet inom industri och förvaltning samt maskinuthyrning och entreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kvalitet och Säkerhet i Växjö Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tingsryd så är Kvalitet och Säkerhet i Växjö Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kronobergs län så finns det ännu fler.

Tingsryd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tingsryd och i Kronobergs län. Redan 1988-07-06 så skapades Kvalitet och Säkerhet i Växjö Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kvalitet och Säkerhet i Växjö Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kvalitet och Säkerhet i Växjö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556329-1284 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tingsryd.

Just nu är Kvalitet och Säkerhet i Växjö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kronobergs län

Vill ni komma i kontakt med Kvalitet och Säkerhet i Växjö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0459-85125 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kvalitet och Säkerhet i Växjö Aktiebolag är Augustinsson, Lars Ove som är född 1946 och har titeln VD, Augustinsson, Lars Ove som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustinsson, Jaine Tina Maria som är född 1981 och har titeln Suppleant, Augustinsson, Linn Pia Maria som är född 1987 och har titeln Suppleant, Bringhed, Roger Karl-Gustav som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Växjö AB som är född och har titeln Revisor.