Trehörna Omsorger Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Trehörna Omsorger Aktiebolag är ett bolag som finns i Tingsryd. I Trehörna Omsorger Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fransson, Bengt Olof Johan som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Markusson, Bengt Rune Ingemar som är född 1949 och har titeln VD, Edvardsson, Ritha Elaine som är född 1952 och har titeln Extern vice VD, Markusson, Bengt Rune Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Riber, Ralph David som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wadell, Lars Gunnar Tordson som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Sjölander, Kenneth Mikael som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trehörna Omsorger Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trehörna Omsorger Aktiebolag på telefon 0477-48700.

Bolaget skall bedriva vård av psykiskt utvecklingsstörda och administrativ service samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trehörna Omsorger Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Trehörna Omsorger Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kronobergs län och Tingsryd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Trehörna Omsorger Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Trehörna Omsorger Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trehörna Omsorger Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -externa firmatecknaren Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Trehörna Omsorger Aktiebolag har 556334-8407 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.