PL Skogsservice AB

Kronobergs län

Information

556390-4696 är organisationsnummer för bolaget PL Skogsservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PL Skogsservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tingsryd som är den kommunen som PL Skogsservice AB finns i.

PL Skogsservice AB har varit registrerat sedan 1990-03-22 och det finns flera bolag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PL Skogsservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

PL Skogsservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tingsryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PL Skogsservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PL Skogsservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0470-64603 eller genom brev på följande adress:
Källarev. 8, 352 62, Växjö

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PL Skogsservice AB och det är Lundin, Per Åke Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Eva Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,