Bodala Rengöring & Sprutmåleri Aktiebolag

Kronobergs län

Information

556405-0887 är organisationsnummer för bolaget Bodala Rengöring & Sprutmåleri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bodala Rengöring & Sprutmåleri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tingsryd som är den kommunen som Bodala Rengöring & Sprutmåleri Aktiebolag finns i.

Bodala Rengöring & Sprutmåleri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-06 och det finns flera bolag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bodala Rengöring & Sprutmåleri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bodala Rengöring & Sprutmåleri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tingsryd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bodala Rengöring & Sprutmåleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Göta Ann-Hild Rose-Marie -Johansson, Hans Håkan

Vill ni komma i kontakt med Bodala Rengöring & Sprutmåleri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0477-60251 eller genom brev på följande adress:
Boamåla, 360 23, Älmeboda

Bolaget skall utföra högtrycksrengöring och sprutmålning, bedriva försäljning av färg och tillbehör samt utföra klövvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bodala Rengöring & Sprutmåleri Aktiebolag och det är Johansson, Hans Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Göta Ann-Hild Rose-Marie som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jerry Henric som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,