Uleskogs Hydraulik och Service Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Uleskogs Hydraulik och Service Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tingsryd. I Uleskogs Hydraulik och Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Uleskog, Per Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Tibell, Lars Arne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Lars Lennartsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Uleskogs Hydraulik och Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Uleskogs Hydraulik och Service Aktiebolag på telefon 0477-16541.

Bolaget skall bedriva tillverkning, konstruktion, försäljning av produkter inom hydraulik, legotillverkning inom metall, försäljning och service av produkter till jordbruks- och entreprenadmaskiner, installation samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Uleskogs Hydraulik och Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Uleskogs Hydraulik och Service Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kronobergs län och Tingsryd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Uleskogs Hydraulik och Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Uleskogs Hydraulik och Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Uleskogs Hydraulik och Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Uleskogs Hydraulik och Service Aktiebolag har 556415-1834 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.