Aktiebolaget Elgporslin

Kronobergs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tingsryd och Aktiebolaget Elgporslin är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Elgporslin är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Elgporslin är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Elgporslin är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-16. Det finns flera olika företag i Kronobergs län som är ett stort län. Tingsryd där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Elgporslin ska trivas.

Aktiebolaget Elgporslin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tingsryd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall dels bedriva import och bearbetning av porslin dels bedriva tryckeriverksamhet samt försäljning av dessa produkter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Elgporslin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Aktiebolaget Elgporslin Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tingsryd.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Elgporslin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0477-40121.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Elgporslin är Elg, Carl Martin som är född 1965 och har titeln VD, Elg, Carl Martin som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Elg, Lisa Cecilia som är född 1969 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Elgporslin har 556453-5168 som sitt organisationsnummer.