Per-Olov Svenssons Åkeri AB

Kronobergs län

Information

Per-Olov Svenssons Åkeri AB är ett företag som finns i Tingsryd. I Per-Olov Svenssons Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Anders Per-Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fohlin, Bert Johnny som är född 1954 och har titeln Suppleant, Löwenadler, Lars Tomas som är född 1947 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Per-Olov Svenssons Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Per-Olov Svenssons Åkeri AB på telefon 08-7562154.

Föremålet för bolagets verksamhet är åkeri och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Per-Olov Svenssons Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Per-Olov Svenssons Åkeri AB är ett av många företag som finns i Kronobergs län och Tingsryd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Per-Olov Svenssons Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Per-Olov Svenssons Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Per-Olov Svenssons Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Per-Olov Svenssons Åkeri AB har 556458-4810 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.