Bygg & Metall Kronoberg AB

Kronobergs län

Information

Bygg & Metall Kronoberg AB är ett av många företag som finns i Tingsryd. Det är nämligen den kommunen som Bygg & Metall Kronoberg AB finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bygg & Metall Kronoberg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Bygg & Metall Kronoberg AB som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 1994-04-26. Men sedan 1998-01-01 så har Bygg & Metall Kronoberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Snedingsmåla 2387, 362 94, Tingsryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bygg & Metall Kronoberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0477-14048.

Tingsryd arbetar för att företag som Bygg & Metall Kronoberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bygg & Metall Kronoberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kronobergs län.

Bolaget skall bedriva handel med stål och skrot, bedriva byggnads- och entreprenadverksamhet, bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bygg & Metall Kronoberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bygg & Metall Kronoberg AB och det är följande personer, Karlsson, Jörgen Axel Tore som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ann-Sofie Therese Ingeborg som är född 1975 och har titeln Suppleant, Sterner, Jan Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bygg & Metall Kronoberg AB är 556480-2949.