TIKING Aktiebolag

Kronobergs län

Information

TIKING Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tingsryd. Det är nämligen den kommunen som TIKING Aktiebolag finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TIKING Aktiebolag som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 1994-10-13. Men sedan 1996-01-01 så har TIKING Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stridbergs v. 4, 293 91, Olofström. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TIKING Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Tingsryd arbetar för att bolag som TIKING Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TIKING Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kronobergs län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av maskiner för plåtindustrin, företrädesvis pressar och saxar, handel med tunnplåt samt initiering, drift och förvaltning och investeringar i projekt där inriktningen är att bedriva handel på Internet och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.

Firmatecknare för TIKING Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TIKING Aktiebolag och det är följande personer, Jonsson, Hans Bo som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Bo Gunnar Emil som är född 1933 och har titeln Suppleant, Holgersson, Anders Tommy som är född 1965 och har titeln Revisor, Holgersson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TIKING Aktiebolag är 556492-8611.