Mårslycke Gård Aktiebolag

Kronobergs län

Information

I Tingsryd finns det ett Aktiebolag som heter Mårslycke Gård Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Mårslycke Gård Aktiebolag i Kronobergs län. Tingsryd är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Mårslycke Gård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kronobergs län.

Sedan 1998-08-24 så har Mårslycke Gård Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Mårslycke Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Tingsryd.

Vill man komma i kontakt med Mårslycke Gård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hensmåla 5, 362 94, Tingsryd. Vi ni istället prata med Mårslycke Gård Aktiebolag så kan ni göra det på 070-2458042.

Bolaget skall bedriva hingsthållning, uppfödning och handel med djur, handel med aktier och värdepapper, utbildning inom hästsport, bedriva veterinärverksamhet, handel och renovering av möbler, utbildning inom design och reklam, reklamkonsultationer, uppdrag inom civil flygfart och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nyström, Claes Bengt Ivar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnö, Marie-Louise som är född 1951 och har titeln Suppleant, Löwenadler, Lars Tomas som är född 1947 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Mårslycke Gård Aktiebolag har 556558-5717 som sitt organisationsnummer.