AB Delikatess Grabbarna

Kronobergs län

Information

AB Delikatess Grabbarna är ett av många bolag som finns i Tingsryd. Det är nämligen den kommunen som AB Delikatess Grabbarna finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB Delikatess Grabbarna är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

AB Delikatess Grabbarna som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 1999-01-22. Men sedan 1999-01-01 så har AB Delikatess Grabbarna varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kyrkhultsv., 360 10, Ryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Delikatess Grabbarna så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0459-83000.

Tingsryd arbetar för att bolag som AB Delikatess Grabbarna ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Delikatess Grabbarna. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kronobergs län.

Bolaget skall bedriva handel med delikatesser bestående av charkuteri- och fiskvaror på marknader, torg och mässor, företagsförsäljning av delikatesskorgar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Delikatess Grabbarna är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Delikatess Grabbarna och det är följande personer, Håkansson, Hans Göran Anders som är född 1964 och har titeln VD, Håkansson, Hans Göran Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Assarsson Hägerstrand, Pierre Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Leif Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB Delikatess Grabbarna är 556565-7698.