Aktiebolaget Hammarström & Lundberg (Ica Nära)

Kronobergs län

Information

Aktiebolaget Hammarström & Lundberg (Ica Nära) hittar ni ett Kronobergs län som inte är som andra län. I Kronobergs län hittar ni Tingsryd som är den kommunen där Aktiebolaget Hammarström & Lundberg (Ica Nära) finns. I Tingsryd så finns det många olika Aktiebolag och i Kronobergs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Hammarström & Lundberg (Ica Nära) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Aktiebolaget Hammarström & Lundberg (Ica Nära) har haft sedan 2000-06-01. Aktiebolaget Hammarström & Lundberg (Ica Nära) har funnits sedan och 2000-06-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Hammarström & Lundberg (Ica Nära) så kan ni göra det genom att skicka er post till Dackeg. 15, 362 51, Väckelsång men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0470-33586.

Tingsryd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kronobergs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Hammarström & Lundberg (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Hammarström & Lundberg (Ica Nära) har idag 556589-8623 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Hammarström & Lundberg (Ica Nära)

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Hammarström & Lundberg (Ica Nära) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundberg, Niclas Jan Ove som är född 1974 och har titeln VD, Lundberg, Niclas Jan Ove som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarström, Mats Berne Ola som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hammarström, Sven Berne Peder som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lundberg, Rune Axel Villy som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .