CDL Network AB

Kronobergs län

Information

I Kronobergs län så finns CDL Network AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tingsryd här finns det många olika Aktiebolag. CDL Network AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kronobergs län. Tingsryd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kronobergs län gör att bolag trivs där.

CDL Network AB är momsregistrerat sedan2000-07-11 och har organisationsnummer 556593-0525.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0470-33790 alternativt besöka eller skicka post till CDL Network AB på följande adress Östad Täckaregård , 362 50, Väckelsång.

CDL Network AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-07-11.

I CDL Network AB så sitter följande personer i styrelsen: , Cedell, Bengt Vilhelm Nils som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av nätverksbaserade tjänster och produkter såsom kommunikationsapplikationer över internet, reklamfinansierade webtjänster och därmed förenlig verksamhet.