Urshults Bilservice AB

Kronobergs län

Information

Urshults Bilservice AB är ett företag som finns i Tingsryd. I Urshults Bilservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Isaksson, Anders Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Sara Annika Helena som är född 1976 och har titeln Suppleant, Magnusson, Per Olov som är född 1952 och har titeln Revisor, Olofsson, Börje Olof Ingmar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Växjö Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Urshults Bilservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Urshults Bilservice AB på telefon 0477-20469.

Bolaget skall bedriva försäljning av drivmedel, reservdelar och kioskvaror, reparationer av fordon och trädgårdsmaskiner, äga lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Urshults Bilservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Urshults Bilservice AB är ett av många företag som finns i Kronobergs län och Tingsryd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Urshults Bilservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-14 och Urshults Bilservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Urshults Bilservice AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Urshults Bilservice AB har 556715-8000 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kronobergs län.