Bummses Bowling & Café

Kronobergs län

Information

581206-XXXX är organisationsnummer för företaget Bummses Bowling & Café. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bummses Bowling & Café är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tingsryd som är den kommunen som Bummses Bowling & Café finns i.

Bummses Bowling & Café har varit registrerat sedan 1992-08-03 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bummses Bowling & Café så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Bummses Bowling & Café är och det finns flera bolag i Tingsryd som också är .

Firmatecknare för Bummses Bowling & Café är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bummses Bowling & Café så kan ni göra det på telefon genom 0477-10029 eller genom brev på följande adress:

Rörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Bummses Bowling & Café och det är Ahlberg, Lars-Erik Gunnar som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,